2013 m. gruodžio 16 d., pirmadienis

Marinuoti pievagrybiai

Ingregientai

Pievagrybiai: 2 kg
Krapai: 1 sauja (šviežių)
Petražolės: 1 sauja (šviežių)
Česnakai: 5 skiltelės 
Cukrus: 2 a. š. 
Druska: 1 v. š. 
Actas: 1 stikline (6 arba 9 proc.)
Aliejus: 0.5 stiklines
Laurų lapai: 2 vnt.
Pipirai: 4 vnt. (žirniukai kvapniųjų)
Juodieji pipirai: 0.5 a. š. (malti)

Paruosimas

Grybus nuplauti, ir nuvarvinti.
Česnaka supjaustyti riekelemis.
Sudėti visus ingredientus i puoda (išskyrus česnaką), viska sumaisyti ir palikti uzdenktus valandai.
Užvirinti ant vidutinės ugnies, po to sumažinti ugnį, suberti česnaką ir virti uždengus 5 min.
Išjungti ugnį ir sudėti česnaką.
Grybus atvėsint

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą